Det är inte bara tidningar som är intressant ur en litterär synvinkel. Nu när vi står inför jul kan det vara intressant att få lite tips om litterära julklappar!

shutterstock_99587093

Prenumeration

Ge bort en tidningsprenumeration till någon. de flesta har en favorittidning som de köper då och då och lusläser. Men få väljer att prenumerera eftersom det kanske känns som en lyxvara när man kan spara pengarna istället.

tidningskungen.se kan man hitta prenumerationer på alla möjliga tidningar inom alla kategorier du kan komma på. Det blir en julklapp som fortsätter att ge under hela året!

Ljudböcker

Många som älskar att läsa böcker säger att de aldrig ha tid. Man vågar inte unna sig en timme eller hel kväll med bokläsandet när det finns mycket annat att göra.

För dessa personer är ljudböcker en livräddare. En ljudbok kan man lyssna på medan man gör andra saker. De kan lyssna på den senaste verket medan de städar eller går ut med hunden.

Tillbehör till läsandet

Om du inte riktigt vet vad för slags tidningar eller böcker som personen gillar, kan man åtminstone uppmuntra deras läsande och ljudbokslyssnande med bra tillbehörsjulklappar.

Hitta ett snyggt bokmärke som de kan lägga i böcker eller tidningen när de tar en paus. Man kan exempelvis trycka en bild på deras barn eller på dig själv på ett bokmärke i metall. Dessa kan man köpa hos smartphoto.se.

Ett annat alternativ är en liten gummi- eller trästoppare som man trär på tummen. Nu kan du enkelt hålla boken med en hand och låta stoppet hålla sidorna uppvikta.