Sport är ju som bekant ett väldigt stor intresse för många människor i världen, och Sverige är då verkligen inget undantag. Av denna anledning är det ju inte så underligt att det finns en hel del platser man kan gå till för nyheter om sin favoritsport.

shutterstock_266974028

Till att börja med fyller ju olika sidor olika intresseområden, söker man till exempel endast resultaten på redan spelade matcher kan man få bra användning av en sajt som Everysport.com som lägger upp resultat för alla möjliga sporter.

Är man mer intresserad att att få speltips om kommande matcher så kan man vända sig till exempelvis Tippat som har undersidor om speltips, odds och även en blogg där de diskuterar händelser i huvudsakligen fotboll och ishockey.

Sedan går det ju alltid att vända sig till de olika sportbladen som onlinetidningar har. Aftonbladets sportblad besöks nog av en hel del personer varje dag och där kan man ju hitta information om alla de största sporterna i Sverige.

Alla som känner att de inte kan få tillräckligt med nyheter om motorsport på de sajter man normalt sett brukar besöka så kan man vända sig till Aktuell Motorsport, en utmärkt samlingssajt för nyheter inom många olika bilsporter både i Sverige och utomlands. De skriver inte artiklarna själv utan länkar till alla de sajter som skrivit dem.

En sport som fått en hel del uppmärksamhet på senare år är ju MMA, detta har lett till en ökad efterfråga av nyheter inom denna sport också. Medan en hel del säkert vänder sig till UFC:s officiella sajt finns det även bra sajter på svenska, till exempel Fighter Magazine, som ju är sajten för tidningen med samma namn. Här ligger ju dock inte fokusen bara på MMA utan även många andra kampsporter.