Till att börja med så bör du undersöka var mössen befinner sig. Därefter behöver du säkerställa att mössen inte har tillgång till någon mat. När de inte hittar någon mat börjar de nämligen bli mera synliga, eftersom de kommer leta mer aktivt efter maten.

TÄTA IGEN ÖPPNINGAR OCH SPRICKOR

Ta en runda runt huset och dubbelkolla så att alla hål är täckta och att öppna påsar är ordentligt stängda i behållare med lock. Möss är nämligen väldigt duktiga på att ta sig in genom små öppningar, som inte är större än en blyertspenna. Dessutom är det viktigt att se till att gräset är klippt och undvika att plantera träd för nära fasaden.

KÖP ETT BRA BEKÄMPNINGSMEDEL

Till sist så kan du köpa ett bra bekämpningsmedel mot möss och andra gnagare. Beställ online allt som du behöver snabbt och effektivt. Du hittar bland annat ett naturligt medel mot möss som innehåller en blandning av oljor som mössen avskyr. Du hittar även en elektrisk musskrämma från Silvalure som skrämmer bort mössen med hjälp av ljud. Dock rekommenderas inte den här metoden om du har gnagare som husdjur. Köp då istället Silvalure musfälla 3 i 1.