När någon i din närhet fyller år vill du såklart visa din kärlek och uppskattning i form av en present. Det behöver inte nödvändigtvis vara något dyrt och flådigt, något egengjort och tidskrävande eller ens något som är specifikt för mottagaren. Men vi har några tips som kan hjälpa dig som ändå vill hitta något särskilt till din närstående.

FÖRSLAG PÅ PRESENTER

Det finns klassiska presentförslag såsom hembakade kakor i en fin burk, roliga strumpor, ett smycke, eller en bunt med skraplotter. Men om din närstående fyller 50 år och du är ute efter något speciellt så är det värt att lägga lite mer energi på presenten än så. Fundera på vad personen har för intressen och om ni två delar något ihop.

Har ni gjort drinkar tillsammans någon gång? Ge då något som personen kan använda till det, såsom glas. Eller brukar ni spela kort? Ge då en särskild kortlek, en korthållare eller något annat spel som ni kan prova tillsammans. Om du ändå inte kommer på något, leta då istället efter bra tips på nätet. Det finns hemsidor som erbjuder hjälp och råd och som även har inspirerande utbud att välja bland. Där kommer du säkerligen hitta en passande 50-årspresent som fin närstående kommer att älska.