Har du gamla guldsmycken som ligger hemma och samlar damm? Då borde du fundera på att sälja dem istället. Det kan låta som en ansträngande procedur, men det finns faktiskt en lösning som är både enkel och lönsam. Därtill kan du också enkelt sälja andra föremål i guld utöver dina guldsmycken.

Så här säljer du dina guldföremål

Det finns företag som erbjuder sig att värdera och köpa dina guldföremål. Det kan vara guldsmycken, guldklockor och guldmynt. Allt du behöver göra är att skicka in dina föremål i guld i ett vadderat kuvert till företaget, så kommer de ta hand om resten. Och du får sedan din utbetalning redan inom 24 timmar från att de har mottagit ditt paket.

Välj vilka guldföremål du vill sälja. Du får därefter hem ett rekommenderat brev som du använder för att skicka in dem för försäljning.

Tjäna lite extra pengar

Nu kanske du frågar dig varför du ska använda den här tjänsten för att sälja dina guldföremål. Till att börja med så är det är ett väldigt smidigt sätt för dig att rensa ut och bli av med sånt som du inte längre använder. Dessutom kommer du att tjäna lite extra pengar som du kan spendera på något roligt.